040 658 7166 ellis@ellisoffice.fi

Tietosuojaseloste

Yksityisyydensuoja – tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste kertoo mitä henkilötietoja keräämme ja miksi, kuinka käsittelemme, suojaamme, säilytämme, viemme ja poistamme henkilötietojasi. Noudatamme tietosuojaa lainsäädännön mukaisesti.

Ellis Office Oy:n henkilörekisteri

Rekisterin pitäjä:

Ellis Office Oy (2779008-1)

Laihiantie 50 A
66400 LAIHIA

050-3252 362
ellis@ellisoffice.fi

Rekisterin käyttötarkoitus

·       asiakassuhteiden ylläpito
·       markkinointitarkoituksiin, myös suoramarkkinointi
·       verkkosivuston käyttökokemuksen kehittämiseksi
·       verkkosivuston kävijäliikenteen seurantaan

 

Mitä henkilötietoja käsittelemme

Henkilökohtaiset perustiedot

  • nimi
  • osoite
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • väestötiedot

Taloudelliset tiedot, kuten laskuihin liittyvät tiedot

Verkkokäyttäytyminen, käyttäjä- ja verkkoliikennetiedot

Yhteydenottolomakkeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

www.ellisoffice.fi – sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Keräämme sivustolla yleisiä kävijätietoja Google Analytics -työkalulla.

 

Henkilötietojen lähteet

 

Yleensä Ellis Office Oy kerää henkilötietoja suoraan henkilöltä itseltään. Tietoja voidaan kerätä myös rekisterinpitäjän muista henkilörekistereistä, markkinointikumppaneita, julkisia lähteitä tai kolmansien osapuolten sosiaalisia verkostoja.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

  • Miten toimimme tietomurron tapahtuessa
  • Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi
  • Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

 

Henkilötietojen siirto

Ellis Office voi luovuttaa henkilötietoja toimivaltaisen viranomaisen esittämien vaatimusten ja lakiin perustuvien edellytysten mukaisesti. Ellis Office voi jakaa henkilötietoja kumppaneidensa kanssa, jos se on laillista liiketoiminnan näkökulmasta ja sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaista.

Ellis Office pyrkii toteuttamaan palvelut ja käsittelemään henkilötietoja EU- tai ETA-alueella. Mikäli tiedonkäsittely edellyttää tiedonsiirtoa EU- tai ETA-alueen ulkopuolelle, varmistaa Ellis Office lailliset perusteet tällaisille kansainvälisille siirroille puolestasi käyttämällä EU-mallilausekkeita.

 

Henkilötietojen säilytys

Ellis Office säilyttää henkilötietojasi vain niin kauan kuin niitä tarvitaan sitä tarkoitusta varten, jota ne kerätiin tai lain salliman enimmäisajan. Kun henkilötietojasi käsitellään muulla laillisella perusteella, kuten oikeutetun edun mukaisesti, tietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeen käsittelyn tarkoituksen saavuttamiseksi.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. 

Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää yleiskatsaus, mitä häntä koskevia tietoja Rekisterinpitäjän rekisterissä on. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää Ellis Officea korjaamaan henkilötietojen epätarkkuudet. Lisäksi sinulla on oikeus pyytää henkilötietojen poistamista ja rajoittaa tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tämän tietosuojaselosteen tai muiden palvelukohtaisten ehtojen mukaisesti. Rekisteröidyllä on myös oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaisille henkilötietojen käsittelystä.

Mikäli sinulla on käyttäjätili www.ellisoffice.fi -sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Kuinka ottaa meihin yhteyttä

Ellis Office Oy

Laihiantie 50 A
66400 LAIHIA

050-3252 362
ellis@ellisoffice.fi

Tietosuojaseloste päivitetty 1.7.2021