040 658 7166 ellis@ellisoffice.fi

asiantuntija-palvelut

Ellis Office on täyden palvelun asiantuntijaorganisaatio ja kasvun mahdollistaja!

asiantuntija­palvelumme

Mahdollistamme asiakkaidemme liiketoiminnan kasvun käsittelemällä, analysoimalla, johtamalla ja raportoimalla tietoa oikea aikaisesti. Sähköisen taloushallintopalvelun avulla saat reaaliaikaisen näkymän yrityksesi talouteen ja tunnuslukuihin ajasta ja paikasta riippumatta. Yhteistyökumppanina huolehdimme ammattitaitoisesti sinun yrityksesi taloudesta, aidosti parasta palvelua tarjoten, kilpailukykyisin hinnoin ja yli 30 vuoden kokemuksen varmuudella.  

Asiantuntijapalvelumme laajentavat ja täydentävät taloushallintopalveluita isompaan kokonaisuuteen yrityksesi liiketoiminnan ja kehittämisen ymmärtämisessä ja johtamisessa.   

Talousjohtaminen

Yritys- ja veroneuvonta

Tilintarkastus

Ohjelmisto

talousjohtamisen palvelut

Datan älykäs analysointi, lukujen tarkkaa tutkiminen ja niiden johdannaisuus isossa kuvassa on ammattitaitomme. Talousjohdon asiantuntijoina tunnistamme kasvun mahdollisuudet, olemme intohimoisia lukujen tulkitsijoita, pidämme työstämme ja innostumme luvuista ja kasvun mahdollisuuksista aina vaan uudestaan. Meillä on taito kysyä, kuunnella, kyseenalaistaa ja löytää rivien väliin piiloutuneet mahdollisuudet. Teemme töitä ihmiseltä ihmiselle, kohtaamme asiakkaamme, haluamme oppia tuntemaan teidät ja erityisesti teidän yritystoimintanne pintaa syvemmältä. Kun aidosti ymmärrämme keitä asiakkaamme ovat, löydämme aina parhaan ratkaisun.  

Talousjohdon asiakkaanamme saat palvelukseesi ammattitaitoisen taloushallinnon osaajan talousjohtajan tai controllerin tehtävään. Talousjohdon ammattilainen työskentelee osa-aikaisesti, muutamia päiviä kuukaudessa yrityksesi palveluksessa toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen mukaan tai määräajan. Talousjohtamisen palvelut sopivat erityisesti yrityksille, joilla ei ole tarvetta palkata omaa kokoaikaista työntekijää taloushallinnon tehtäviin. Asiantuntijamme ovat rohkeita kommunikoinnissaan, tieto viestitään ymmärrettävästi ja asioista puhutaan niin kuin ne ovat. 

Controller

Controller toimii johdon luottohenkilönä, on tietojen käsittelyn mestari ja tulevaisuuden suunnan linjaamisen määrittäjä. Controller hahmottaa liiketoiminnan kokonaisuuden, miten eri toiminnot ja yksittäiset muutokset vaikuttavat kokonaisuuteen, tukee liiketoiminnan eri toimintoja, osallistuu kehitysprojekteihin ja toimii päätöksenteon tukena. Controller ymmärtää lukuja ja löytää mahdollisia virheitä, mistä ne johtuvat ja miten ne voidaan korjata.  

Hinnat: 

 • Controllerpalvelu   700€ / pv 
 • Controllerpalvelu   400€ / ½ pv 
 • Controllerpalvelu   120€  /h 

Kulukorvaukset 

 • Matka-ajan veloitus 40€ / h 
 • Matka- ja majoituskulut sekä päivärahat laskutetaan kulloinkin voimassa olevan verohallinnon ohjeistuksen mukaan. 

Talousjohtaja

Talousjohtaja luo ammattitaidollaan vahvan perustan yrityksen liiketoiminnan kasvulle johdon kumppanina. Johdon kumppanina talousjohtaja mahdollistaa liiketoiminnan ja organisaation kehittämisen ja kasvun liiketoiminnan kokonaisvaltaisen ymmärryksen ja taloustaitojensa avulla. Talousjohtaja analysoi ja raportoi tunnusluvut, ohjaa taloudellisissa asioissa, osallistuu taloudellisten tavoitteiden asettamisessa mittareiden muotoon ja seuraa toteumaa verrattuna mittareihin. Budjetin laatiminen, yksittäisten projektien kannattavuuden seuranta, oikeantasoisten hintojen löytäminen kuuluvat mm. talousjohtajan tehtävin. 

Hinnat: 

 • Talousjohtajapalvelu   840€ / pv 
 • Talousjohtajapalvelu   500€ / ½ pv 
 • Talousjohtajapalvelu   120€ / h 

  Kulukorvaukset 

  • Matka-ajan veloitus 40€ / h 
  • Matka- ja majoituskulut sekä päivärahat laskutetaan kulloinkin voimassa olevan verohallinnon ohjeistuksen mukaan. 

   Tarvitseeko yrityksesi kasvu lisää asiantuntijoita? Ota avuksesi osa-aikainen talousjohtaja tai controller. Luotettava ja helppo vaihtoehto. 

   Kiinnostuitko asiantuntijapalveluistamme?
   Ota yhteyttä!

   4 + 1 =

   YRITYS- JA VERONEUVONTAPALVELUT 

   Yritys- ja veroneuvonta ovat yrittäjän ja yritysjohdon asiantuntijapalveluita. 
   Yritysneuvonta liittyy poikkeuksetta yrityskauppoihin ja veroneuvonta yrityksen ja omistajien verotuksen optimointiin.
    

   YRITYSNEUVONTA 

   Olemme erikoistuneet yrityskauppoihin niin ostajan kuin myyjänkin roolissa. Yrityskaupat tarvitsevat tarkkuutta ja luotettavuutta. Yrityksen talouden tunnuslukujen tulkitseminen ja ymmärrys on kaiken keskipisteessä. Optimaalisen hinnan löytämisessä asiantuntijan kokemus on ratkaisevan tärkeää.  

   Yritysneuvontapalveluina saat meiltä Due diligence – selvityksen  

   • myytävästä liiketoiminnasta 
   • ostettavasta kohteesta 

   Yrityskaupat luotettavasti ammattitaidolla! 

   VERONEUVONTA  

   Veroneuvonta tarjoaa asiantuntijan parhaan mahdollisen näkemyksen yrityksen verotuksellisiin asioihin. Verotuksen optimointi vaikuttaa merkittävästi yrityksen päätöksentekoon ja liiketoimintaan. Yritysverotuksen optimoinnissa on kyse huolellisesta suunnittelusta ja parhaiden ratkaisujen löytämisestä, jotka tukevat liiketoimintaa eivätkä määrittele sitä. Yritysverotus vaatii erityisosaamista ja kokonaisuuden ymmärtämistä. Erityisosaaminen yhdistää niin yrityksen kuin sen omistajien tarpeet voimassa olevien verolakien ja lainsäädännön mahdollisuuksiin.  


   Veroneuvontapalvelut 

   • yrityksen verosuunnittelu 
   • veroilmoitukset 
   • verotukseen liittyvät selvitykset ja ohjeistukset 
   • verotarkastuksissa avustaminen 
   • ennakkoratkaisujen hakeminen 
   • poikkeuslupahakemukset 
   • yrityskaupat ja yritysjärjestelyt 
   • sukupolvenvaihdosten suunnittelu ja toteutus

   TILINTARKASTUSPALVELUT 

   Tilintarkastuspalvelumme ovat enemmän kuin tarkastus tai tilinpäätöksen ja asiakirjojen ammatillinen läpikäynti. Palvelumme laajentavat ja täydentävät liiketoiminnan ja taloushallinnon ymmärrystä, kehittämistä ja johtamista. Tilintarkastus koostuu lakisääteisestä tilintarkastuksesta, neuvontapalveluista ja tilintarkastajan lausunnoista. Tilintarkastuksen suorittaa aina ammattipätevyyden (HT tai KHT) omaava asiantuntija. 

   OHJELMISTOPALVELUT  

   Vuosikymmenen kokemus ohjelmistojen kehityksestä antaa meille mahdollisuuden tarjota ohjelmistopalveluja taloushallinnon prosessinäkökulmasta.  

   Mikä ohjelmisto sopii parhaiten teidän taloushallintonne prosesseihin?  

   Meiltä saat asiantuntijan tekemän kartoituksen veloituksetta. Kartoituksessa perehdymme teidän taloushallintonne prosesseihin, toimintamalleihin ja toimintatapoihin, minkä tuloksena kerromme mikä ohjelmisto sopii parhaiten teidän toimintaanne. Kartoituksen yhteydessä saatte myös asiantuntijan näkemyksen siitä, miten voitte tehostaa teidän toimintaprosessianne älykkäästi. 

      räätälöidyt asiantuntija­pavelut

      Räätälöimme mielellämme palvelukokonaisuuden yrityksenne tarpeisiin. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teille toimiva kokonaisuus.