040 658 7166 ellis@ellisoffice.fi

kirjaudu

Kirjaudu tältä sivulta suoraan käyttämiimme sähköisiin järjestelmiin.

sähköiset ohjelmistot

Sähköinen ohjelmisto mahdollistaa kaikki yrityksen toiminnot pilvipalveluna ajasta ja paikasta riippumatta, automatisoidusti ja reaaliaikaisesti. Sähköiset järjestelmät mahdollistavat tilitoimiston ja asiakkaan ohjelman yhteiskäytön. 

Visma Fivaldi

fennoa

sähköinen isännöinti

palvelumme

Taloushallintopalvelut

Palveluvalikoimaamme kuuluvat kaikki taloushallinnolle tyypilliset tehtävät kuten kirjanpito, osto- ja myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, tilinpäätös, veroilmoitukset ja viranomaisilmoitukset. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa automatisoidun, reaaliaikaisen tiedon ja paperittoman palvelukokonaisuuden.

Palkkahallinto

Palkkahallinnon ammattilaisen tekemänä palkanlaskentapalvelu tuotetaan asiakkaalle luotettavasti, huolella ja aina ajallaan. Asiakkaan toimittaman palkkatiedon pohjalta ammattilaisemme laskevat palkat, sivukulut, laittavat palkat maksuun, huolehtivat verkkopalkkalaskelman palkansaajalle, hoitavat ilmoitukset tulorekisteriin ja varmistat oikean kirjauksen kustannuspaikoittain.  

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelumme laajentavat ja täydentävät taloushallintopalveluita isompaan kokonaisuuteen yrityksesi liiketoiminnan ja kehittämisen ymmärtämisessä ja johtamisessa. Asiantuntijapalveluina tarjoamme talousjohtamisen palvelut, yritys- ja veroneuvontapalvelut, tilintarkastuspalvelun ja taloushallinto-ohjelmistopalvelut prosessinäkökulmasta.

Palvelut isännöitsijälle

Sähköiset palvelut isännöintiyrityksille mahdollistavat turvallisemman ja nykyaikaisemman tavan toimia, minkä ansiosta myös asiakkuuksien hoito on laadukkaampaa, toiminta tehokkaampaa ja ajantasaisen tiedon jakaminen taloyhtiön kanssa mutkatonta. Sähköinen palveluympäristö mahdollistaa tiedon keruun, tiedon käsittelyn ja tiedon jakamisen sähköisessä muodossa ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen isännöintiohjelma sisältää kaikki modernit työkalut samassa järjestelmässä.  

Joko sinulla on laihialainen talouspäällikkö?

Tuntuuko, että kassahallinta on vaikeaa ja aikaa vievää? Perimiskulut paisuu?  Mihin raha menee, mistä yrityksen tulos koostuu – me kerromme rohkeasti, miten voimme auttaa tuloksen teossa.