040 658 7166 ellis@ellisoffice.fi

Ellis Officen uudet kotisivut osana jatkuvaa kehitystä

Julkaistu 30.6.2021

Ellis Office kasvaa vauhdilla, toimintamme kehittyy ja palveluvalikoimamme laajentuu. Kasvussa ja kehityksessä haluamme ensisijaisesti panostaa asiakaskokemukseen ja asiakaspalveluun. Olemme julkaisseet uudet kotisivut osana tätä kehitystä. Uusien kotisivujen tarkoituksena on mahdollistaa entistä parempi asiakaskokemus tiedon saatavuuden helppoudella, vaivattomuudella ja asiakaspalvelulla. Tervetuloa tutustumaan uusille kotisivuillemme www.ellisoffice.fi

Kotisivujen lisäksi teknologia ja tekniikka ovat osa kasvutarinaamme. Sähköiset työkalut mahdollistavat turvallisemman ja nykyaikaisemman tavan toimia, minkä ansiosta myös asiakkuuksien hoito on monipuolisempaa, laadukkaampaa ja ajasta ja paikasta riippumatonta. Käytössämme olevat ohjelmistot mahdollistavat tiedon keruun, tiedon käsittelyn ja tiedon jakamisen ajasta ja paikasta riippumatta, sähköisessä muodossa. Sähköinen taloushallinto, tilinpäätös, tilintarkastus ja sähköiset allekirjoitukset ovat osa arkemme. Kehityksemme on vasta alussa ja jatkamme kehittymistä niin palvelumuotoilun, teknologian kuin henkilökunnan ammatillisen osaamisen osalta.

Ellis Office – Taloushallintopalveluita monen vuosikymmenen kokemuksella ja ammattitaidolla hyödyntäen teknologian mahdollistamaa tehokasta toimintaa ja reaaliaikaista tietoa.

Niina Kronqvist – Kasvujohtaja, Ellis Office

Katso myös nämä: