Yritysneuvonta

Elliksen yritysneuvojilla on useiden vuosien työkokemus eri aloilta. Elliksen yritysneuvojat ovat yrityksesi kumppanina ratkaisemassa haasteita. Me emme pelkää tarttua haasteisiin ja meille asiakkaan onnistunut projekti on askel seuraavaan haasteeseen.

Yrityksen henkilöstöllä on yleensä avain menestykseen, mutta ei välttämättä aikaa päivittäisten rutiinien ohella kehittää. Yritysneuvojamme auttavat siinä. Yritysneuvojat kokoavat asiat ja tekevät työn jota yrityksesi henkilökunta ei ehdi tehdä

Yritysneuvojamme työskentelevät yrityksessäsi henkilöstösi jatkeena projektin kerrallaan. Ota yhteyttä ja kartoitetaan yrityksesi tarve ja räätälöidään sinun yritykseesi sopiva paketti.

Onnistumisen iloa ja tuloksen hurmaa.

Henkilöstöhallinto

Elliksen tiimissä työskentelevillä HR päälliköillä on vuosien kokemus pienien, keskisuurien ja suuryritysten henkilöstöohjauksesta ja hallinnosta.

Henkilöstöpalveluiden tarkoitus on helpottaa esimiestyötä ja sitouttaa henkilöstöä. Toimivalla henkilöstöhallinnolla tuetaan yrityksen esimiehiä päivittäisessä työssä. Elliksen HR palvelut ovat kokonaisvaltainen palvelu jossa, yritys voi ulkoistaa yrityksen aikaa vievät henkilöstöasiat kokonaan.

Kehitämme yhdessä asiakasyrityksen tarpeita vastaavan henkilöstöhallinnon palvelukokonaisuuden. Tuotamme yhdessä yrityksen johdon kanssa henkilöstösuunnitelman, työhyvinvoinnista palkitsemiseen sekä rekrytoinneista YT-menettelyihin. HR päällikkömme tukevat asiakasyritystä toimintamallien ja prosessien kehittämisessä sekä jalkauttamisessa osaksi liiketoimintaa.

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen menestyksen avain!

Myynti ja markkinointi

Junnaako myynti paikalla ja henkilöstöllä ei ole aikaa Elliksen myyntipäällikkö kartoittaa ja tekee yhdessä henkilöstösi kanssa yrityksesi tuotteiden uusien myyntikanavien etsimisessä, tuotteistamisessa sekä markkinoinnissa.

Kehityspäällikkö

Mihin yrityksesi on menossa? Onko keinot sinne pääsemiseksi selvät? Kehityskonsultointi auttaa selkeyttämään tavoitteet, kehityskohteet sekä auttaa toteuttamaan ne

Elliksen kehitystiimi on paikalla silloin, kun suunnittelet yrityksesi liiketoiminnan laajentamista tai luopumista.

It-päällikkö

IT Päällikkö huolehtii yrityksesi tietokoneista, verkosta ja servereistä. IT päällikkö palvelut toteutamme yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa.

Ohjelmistokonsultti

Onko yritykselläsi toiminnanohjausjärjestelmän vaihto edessä ja tarjolla on monen monituistamyyjää vakuuttamassa oman ohjelmiston parhaudesta juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Kehen heistä uskot ja riittääkö yrityksesi henkilökunnan aika ja osaaminen tarkistaa ohjelmiston sujuvuus yrityksenne prosesseihin.

Ellis kartoittaa yrityksesi prosessit ja etsii kipukohdat. Ellis kuuntelee yrityksen henkilökunnan toiveet ohjelmiston toiminnasta. Ellis testaa ja tutkii ohjelmistotarjonnan ja tekee suosituksen ohjelmiston hankinnasta.

Elliksen pitkä kokemus erilaisista ohjelmista ja yritysten prosesseista, sekä pientyritysten tuntemus auttaa valitsemaan oikean ohjelmiston tarpeeseenne. Ellis toimii tarvittaessa projektipäällikkönä ohjelmiston käyttöönotossa, huolehtii henkilöstösi koulutuksista ja toimii ohjelmiston pääkäyttäjänä.

Riskienhallinta

Koska yrityksessäsi on viimeksi käyty läpi vakuutusturva. Turvaako vakuutuksesi jos vahinko sattuu? Kokemuksemme mukaan yritysten vakuutusturva laahaa perässä ja ei ole aina ajan tasalla.

Kartoitamme vakuutustarpeesi ja tarkistamme, että vakuutusturvasi on ajan tasalla. Kilpailutamme tarvittaessa vakuutukset ja tuemme päätöksen teossa.