Talousosasto

Elliksen talousosastolla työskentelee useita eri tukitoimintojen ammattilaisia. Elliksen tiimiin kuuluu yritysneuvojien lisäksi kirjanpitäjiä, palkanlaskijoita, talousassistentteja, isännöitsijöitä, tilintarkastaja ja juristi. Yhteinen osaamispääomamme on sinun yrityksesi käytössä. Halutessasi tarjoamme perinteisen tilitoimistopalvelun ja tarvittaessa voit ulkoistaa koko hallinnon Ellikselle, me emme pelkää tarttua haasteisiin.

Hallinto

Yrityksen hallinnon pyörittäminen on meille jokapäiväinen asia. Perustamme yrityksiä ja lopetamme niitä. Yksi tärkeimpiä asioita yrityksen perustamisessa on tietää miten yritystoiminnan lopettaa.

Teemme yhtiömuutoksia, yrityksen erilaisia sopimuksia sekä kauppakirjoja.

Kirjanpito

Kirjanpito on velvollisuus, joka koskee kaikkia yrityksiä, aina yrityksen perustamisesta lähtien. Kirjanpito on perusta yrityksen ja yrittäjän verotukselle, sen arvoa ei voi vähätellä.  Elliksen ammattitaitoiset kirjanpitäjät tietävät ja tuntevat eri yhtiömuodot ja niiden verotuksen. Verotuksen tuntemalla voidaan kirjanpito laatia niin, että vero maksetaan aina optimoidusti.

Kirjanpidosta johdettava tilinpäätös kertoo yrityksen ulkopuolisille tahoille yrityksen maksuvalmiudesta, vakavaraisuudesta ja kannattavuudesta.  Tieto on tärkeä silloin, kun haetaan esimerkiksi rahoitusta. Laadukkaasti tehty tilinpäätös on yhtiön etu silloin, kun sitä kipeimmin tarvitaan.

Elliksen ammattitaitoiset kirjanpitäjät hoitavat yrityksesi kirjanpidon, tilinpäätöksen ja veroilmoitukset.

Elliksen kirjanpitäjät tulevat tarvittaessa työskentelemään yrityksesi tiloihin. Kirjanpitäjämme käyttävät seuraavia ohjelmistoja työssään <<yhteistyökumppanit>>

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta on henkilöstöhallinnon yksi kulmakivistä, sen on parasta olla oikein ja ajallaan. Hoidamme yrityksesi lakisääteisen palkanlaskennan oikein ja ajallaan. Tarvittaessa palkanlaskentapalveluita voi laajentaa henkilöstöhallinnon osioilla, jolloin Elliksen hr-henkilöstö voi hoitaa henkilöstöhallinnan juoksevat asiat, kuten esimerkiksi työterveyspalvelut ja luontaisetujen hallinnan.

Liikkuva talousosasto

Elliksen tiimissä työskentelee talousassistentteja jotka työskentelevät pääsääntöisesti asiakasyrityksissä. Toimistosihteerin rekrytointi on aina riski, koska yleensä heitä on vain yksi. Poissaolojen aikana, tehtävät laahaavat ja tilalle on vaikea saada tuuraaja. Elliksen talousassistentilla on aina valmiina tuuraaja ja siten yrityksen johdon ei tarvitse miettiä rullaako laskutus vai ei. Talousassistentit huolehtivat asiakasyrityksissä taloushallinnon ja tarvittaessa henkilöstöhallinnon juoksevat asiat.

Talousassistenttimme tekevät myös oman talousosaston henkilöstön poissaolojen tuurauksia. Elliksen talousassistentit työskentelevät osana omaa talousosastoasi, jolloin Ellikselle on ulkoistettu sairaslomatuuraukset.

Olemme hyvin tyytyväisiä Elliksen apuun silloin kun oma henkilöstöllämme on poissa. Elliksen tiimi on usein auttaneet meidät pulasta ammattitaitoisien laskujen käsittelijöiden toimesta. Olemme ulkoistaneet yrityksemme sairaspoissaolot Elliksen tiimille. Apu on ollut nopeasti saatavissa. Pidämme ammattitaitoa jatkuvasti yllä kuukausittaisilla tapaamisilla.

Talousohjaus

Lakisääteisen kirjanpidon lisäksi voimme tarjota yrityksellesi laadukkaat talousohjauspalvelut. Elliksen tiimissä toimivat taloushallinnon ammattilaiset ovat toimineet vuosia teollisuuden, alihankintateollisuuden sekä matkailu-, hotelli ja ravintola alan ja yksityisensosiaali- ja terveyspalvelualan talousjohtotehtävissä.

Elliksen talouspäällikkö voi toimia konsultoivana tai tarvittaessa yrityksesi tiloissa sekä osallistuu yrityksesi johtoryhmätyöskentelyyn.

Talousohjaukseen kuuluu olennaisena osana kassanhallinta. Tarkka kassanhallinta on liiketoiminnan a ja o, silloin kun yritys kasvaa, silloin on hyvä tietää missä mennään.

Talousohjaukseen kuuluu olennaisena osana myös verosuunnittelu.

Ota yhteyttä ja kartoitetaan yrityksesi tarve ja räätälöidään sinun yritykseesi sopiva paketti.