Ellis Office on yrityksesi talousosasto.

Ellis Office Oy

Ellis Office Oy on yrityksen kumppani yritystoiminnan tukitoiminnoissa. Näkemyksemme mukaan yrityksen kaksi perusasiaa on huolehtia asiakkaistaan ja tuotteidensa kilpailukyvystä, kaikki muu on yrityksen tukitoimintoja.

Nopeasti muuttuvassa maailmassa on hyvä hetkeksi pysähtyä ja miettiä mikä on olennaista. Yrityksen tukitoimintojen ulkoistaminen tuottaa tulosta, kun yrityksen ydinhenkilöstöllä on aikaa keskittyä olennaiseen.

Jos taloushallinto ei kuulu yrityksesi ydinosaamiseen, on se järkevä ulkoistaa. Meille voit ulkoistaa taloushallinnon kokonaan tai osittain – laskujen käsittelystä aina talousjohtoon asti. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Taloushallintopalveluiden lisäksi Elliksen tiimissä työskentelee yritysneuvojia joiden erikoisalana on henkilöstöhallinto, myynti, markkinointi sekäohjelmistopalvelut.

Saadaksesi koko paketin käyttöön sinun ei tarvitse palkata legioonaa omaa henkilöstöä tai ulkoistaa palveluita usealle eri palveluntuottajalle. Elliksen tiimissä yrityksen tukitoiminnot tulevat yhdestä osoitteesta ja voimme yhteistyöllä taata palvelun laadun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.